Retete pentru produse de panificatie
Ciabatta face parte din specialitatile de panificatie italiene.Textura moale si pufoasa a aceste paine face pe oricine o prepara, sa manance chiar si fierbinte,abia scoasa din cuptor.Ce poate fi mai bun...
Cunoscuti si sub numele de chiroste moldovenesti, coltunasii sunt o gustare delicioasa, formata din crema dulce de branza in aluat fiert. Umplutura poate varia branza oputand sa fie inlocuita de alte ingrediente pentru o diversitate de gust.
Reteta de painici umplute o puteti prepara ca aperitiv pentru mesele festive sau de ce nu ca o gustare de dupa masa alaturi de un ceai.Aceasta reteta are avantajul ca painicile o data preparate le puteti pastra in frigider chiar si 3-4 zile.
Aceste chifle dulci sunt pline de fructe uscate ÅŸi migdale, si sunt delicioase la gust.Datorita vitaminelor pe care le contin aceste chifle pot inlocui cu succes un mic dejun in zilele cand sunteti in intarziere.
Chiflele dulci cu lamaie pot inlocui cu succes gogosile, fiind mult mai simplu de preparat si nu contin multe grasimi.Aceste chifle sunt delicioase pentru o gustare de dupa masa alaturi de o ceasca de ceai.
O reteta simplu de preparat, checul cu cacao este foarte pufos si cu aroma puternica de cacao. Cred ca poate fi folosit si ca blat pentru un tort de ciocolata, este delicios oricum.
Cand doriti un desert delicios si rapid, este momentul pentru un chec glazurat.Aroma fina de cacao face ca acest chec sa fie servit atat ca aperitiv, desert sau gustare.
Checul alb este varianta ideala si rapida cand se anunta musafiri si doriti sa le serviti ceva dulce si gustos.
Pentru impatimitii de ciocolata checul cu cacao este varianta ideala de gustare sau desert pe care o pot avea mereu la indemana.
Checul din albus de ou este un desert rapid, delicios si economic. Checul din alnus se poate servi atat ca mic dejun, gustare sau ca desert, fiind mereu o placere sa il savurati.