Cele mai noi Retete

Saratele

Saratelele sunt de obicei servite ca aperitiv, la mesele festive. Dar saratelele sunt si mai bune a doua zi de aceea este de preferat sa le preparati cu o zi inainte, astfel veti surprinde din plin aromele.

30 min
4 servings

Saleuri cu drojdie

Saleurile cu drojdie sunt delicioase, dar pentru a nu va plictisi de aroma lor puteti face si cu seminte de mac, susan sau chiar cascaval ras.

30 min
4 servings

Tartine cu unt si tarhon

Tartinele cu unt si tarhon sunt foarte aromate de aceea ele sunt si foarte apreciate la petreceri. Aroma fina a tarhonului nu te lasa pana nu gusti macar o tartina.

30 min
4 servings

Tartine oltenesti

Tartinele oltenesti lasa loc si pentru imaginatia fiecarei gospodine, deoarece ele se pot imbunatati cu ardei gras sau ceapa verde.

30 min
4 servings

Oua in aspic

Oua in aspic este o reteta de oua delicioasa din bucataria romaneasca. Pentru un decor desavarsit puteti aseza langa patrunjel felii de morcov fiert.

30 min
4 servings

Oua cu cascaval la cuptor

Ouale cu cascaval la cuptor sunt aperitivul perfect pentru mesele alaturi de prieteni.

30 min
4 servings

Oua fierte cu rosii

Ouale fierte cu rosii pot constitui un aperitiv foarte apreciat la mesele festive, secretul fiind ca ele sa nu stea mai mult de o ora in frigider inainte de a servi.

30 min
4 servings

Oua moi cu sos

Ouale moi cu sos sunt mai mult decat un aperitiv. Servite la micul dejun energizeaza si revitalizeaza corpul, intr-un mod foarte placut.

30 min
4 servings

Oua prajite

Ouale prajite sunt un deliciu la micul dejun, mai ales daca sunt servite cu salata preferata, alaturi de o sunculita delicioasa.

30 min
4 servings

Oua milaneze

Pentru acele zile cand doriti un mic dejun sanatos si delicios, dar nu aveti totusi mult timp la dispozitie, va oferim reteta de oua milaneze. Cu siguranta o veti indragi!

30 min
4 servings