Saratelele sunt de obicei servite ca aperitiv, la mesele festive. Dar saratelele sunt si mai bune a doua zi de aceea este de preferat sa le preparati cu o zi inainte, astfel veti surprinde din plin aromele.
Saleurile cu drojdie sunt delicioase, dar pentru a nu va plictisi de aroma lor puteti face si cu seminte de mac, susan sau chiar cascaval ras.
Tartinele cu unt si tarhon sunt foarte aromate de aceea ele sunt si foarte apreciate la petreceri. Aroma fina a tarhonului nu te lasa pana nu gusti macar o tartina.
Tartinele oltenesti lasa loc si pentru imaginatia fiecarei gospodine, deoarece ele se pot imbunatati cu ardei gras sau ceapa verde.
Oua in aspic este o reteta de oua delicioasa din bucataria romaneasca. Pentru un decor desavarsit puteti aseza langa patrunjel felii de morcov fiert.
Ouale cu cascaval la cuptor sunt aperitivul perfect pentru mesele alaturi de prieteni.
Ouale fierte cu rosii pot constitui un aperitiv foarte apreciat la mesele festive, secretul fiind ca ele sa nu stea mai mult de o ora in frigider inainte de a servi.
Ouale moi cu sos sunt mai mult decat un aperitiv. Servite la micul dejun energizeaza si revitalizeaza corpul, intr-un mod foarte placut.
Ouale prajite sunt un deliciu la micul dejun, mai ales daca sunt servite cu salata preferata, alaturi de o sunculita delicioasa.
Pentru acele zile cand doriti un mic dejun sanatos si delicios, dar nu aveti totusi mult timp la dispozitie, va oferim reteta de oua milaneze. Cu siguranta o veti indragi!