Rulourile din sunca cu creier sunt un aperitiv indragit de toata lumea avand un gust delicat, o textura fina si o aroma pe care nu o veti uita prea usor.
Rulourile din sunca cu sfecla si hrean pot fi un aperitiv delicios si rapid la mesele in familie, dar sunt la fel de bune si daca sunt servite la micul dejun.
Pentru a beneficia din plin de aroma delicata a feliilo de sunca cu sos de vin si smantana puteti inlocui feliile de sunca cu prosciuto, astfel aroma va fi mult mai intensa.
Chiftelutele din carne sunt foarte gustoase, avand marele avantaj ca se prepara rapid. Optional chiftelutele se pot face si in cuptor, gustul fiind la fel de aromat si delicios.
Ficateii de pasare in sos este apritivul ideal in zilele de vara cand aveti invitati la masa pe care doriti sa ii surprindeti cu calitatile dumneavoastra de bucatareasca.
Sparanghelul cu sos tartar este un aperitiv rafinat cu care puteti face senzatie la mesele in familie. Avantajul pe langa aroma delicata este faptul ca se prepara rapid si nu trebuie sa stati mult in bucatarie.
Maslinele marinate fac deliciul meselor in familie alatuei de alte aperitive delicioase. Maslinele marinate se pot imbogati cu felii de ardei iute, oferind astfel o aroma total diferita.
Pasta de masline este primul care se va epuiza la masa festiva pe care o veti organiza…garantez. Este simplu dar de efect. Nu este pretentios, in sensul ca nu trebuie sa se raceasca nu stiu cate ore la frigider si poate fi pregatit chiar inainte de sosi
Pasta de sardele cu unt este un aperitiv foarte apreciat si care cu siguranta vor aduce numai laude la adresa calitatilor dumneavoastra de bucatareasa.
Pasta de sardele in sos tomat este o pasta delicioasa care va da startul in prepararea unor aperitive delicioase. Prin siimpla adaugare de ardei gras, iute sau masline tocate marunt ati obtinut un aperitiv extraordinar.