Compotul de caise se prepara usor si are foarte multe utilizari iarna. Compotul de caise se poate consuma, iar fructele din acest compot de caise se pot folosi la salate de fructe, prajituri, ornari de torturi, cocktailuri.
Compotul de cirese ne aduce aroma delicata a cireselor de iunie in toiul iernii. Servit rece aceste compot devine un deliciu...devenit capriciu.
Daca tot e sezonul prunelor de ca sa nu puneti in camara si cateva borcane de compot de prune care sa va aduca aminte de toamna si toate bunatatile ei?
Compotul de capsuni este un desert savuros de consumat atat pe timpul verii, cat si in perioada iernii. Vara il poti pregati si consuma imediat, insa daca vrei sa il ai si pentru lunile de iarna, va trebui sa il fierbi mai mult si sa il treci prin procedu
Reteta de compot de mere este una foarte simpla, ceea ce nu inseamna insa ca rezultatul este altfel decat delicios. Din doar cateva mere poti obtine un compot care te va delecta nu doar in zilele calduroase de vara sau toamna, ci si in serile friguroase d
Unul din cele mai savuroase si mai sanatoase compoturi, este compotul de pere. Perele sint bogate in fibra, o sursa importanta de potasiu si, desi par foarte consistente, contin doar 100 de calorii si o cantitate neglijabile de grasimi.
Rosiile umplute cu pasta de peste este aperitivul ideal pentru orice ocazie, fie ca e vorba de o cina in familie sau de sarbatoare, ele vor fi cu siguranta pe placul tuturor.
Rosii umplute cu salata de vinete - Vara iti ofera cele mai imbietoare mancaruri pe baza de legume, cum sunt si rosiile umplute cu salata de vinete. Daca aveti salata de vinete in frigider, aceste rosii umplute vor ajunge si mai repede pe masa.
Rosiile umplute cu ton in ulei pot fi servite atat ca aperitive cat si ca gustare la micul dejun, datorita nutrientilor si vitaminelor pe care le contin.
Rosiile umplute cu sufleu de cascaval este un aperitiv delicios care va lasa pe toata lumea cu gura cascata datorita eromei delicate.