Sardelele in aluat sunt un aperitiv care de fiecare data cand il preparati va va aduce mari satisfactii. Pentru a divesifica reteta se poate servi cu feliute de lamaie, astfel gustul sardelelor este mult mai intens.
Ouale cu ceapa usturoi verdeata si maioneza este cu siguranta un aperitiv delicios cu care va veti surprinde din plin invitatii.
Aperitivul cu clatite speciale se poate servi ata ca aperitiv la mese festive cat si la micul dejun fiind un preparat rapid si gustos.
Ouale cu ansoa sunt un aperitiv special pentru ocazii deosebite. Nu poate lipsi de la mese festive alaturi de familie si prieteni.
Placinta cu carne este o placinta delicioasa care se poate servi atat ca mic dejun, gustare, cat si ca aperitiv foarte delicios.
Daca aveti ceva branza prin frigider si nu stiti ce sa faceti cu ea, va recomand sa faceti aceste delicioase placintele .
Placintele moldovenesti cu branza sau cu carne sunt poate cele mai gustoase placinte. Cine gusta o singura data placintele moldovenesti le va tine minte toata viata, datorita aromei fine si a gustului delicios.
Cornurile umplute sunt un deliciu, ele putand fi servite atat la micul dejun, ca gustare de dupa masa cat si ca aperitiv delicios la anumite mese festive.
Cornuletele cu sunca sunt delicioase si foarte aromate. Va oferim o reteta clasica de cornulete cu sunca pe care dvs o puteti imbunatati, schimband umplutura.
Franzelutele umplute sunt aperitivul delicios de care dvs aveati nevoie la mesele in familie. Dar de ce nu ele pot fi servite si ca gustare la micul dejun si chiar la pranz.