Pateurile de cartofi cu branza sunt cu siguranta la indemana tuturor, fiind un aperitiv foarte apreciat la mesele festive.
Buletele de cartofi cu peste sunt fara doar si poate cel mai delicios aperitiv, datorita combinatie de cartofi cu peste, foarte reusita.Pentru un plus de aroma se poate adauga si putin marar verde tocat fin.
Sandvisurile picante sunt un deliciu atat la micul dejun cat si la masa de pranz. Cand sunteti pe fuga este cel mai indicat aceste sandvis picant, el avand multe vitamine.
Cornurile calde la cuptor sunt un deliciu la micul dejun. Avantajul lor este ca se prepara rapid, iar cornurile se pot inlocui cu batonase de paine sau chiar felii de franzela.
Chiftelutele fara carne sunt delicioase, aroma lor putand de fiecare data sa fie imbunatatita prin adaugarea de verdeata, ceapa verde, ardei gras, astfel de fiecare data veti avea impresia ca savurati alt preparat.
Urda cu marar este una aperitiv usor de preparat, foarte gustos, care poate fi servit cu legume, ca rosii, ardei gras sau oua.
Cascavalul pane este o gustare delicioasa, alaturi de o salata mare de legume si cateva felii de paine proaspata. Se prepara foarte repede, dar cel mai repede dispare de pe farfurie.
Cascavalul prajit este un apritiv delicios, el putand fi servit si la micul dejun alaturi de un pahar cu lapte.
Crutoanele de cascaval sunt delicioase, ele putand fi servite atat ca aperitive cat si ca fel de mancare principal alaturi de garnitura preferata.
Crochetele de svaiter sunt aperitive cu care ii veti lasa pe invitati cu gura cascata. Gustul lor fin si delicat in combinatie cu aroma desavarsita, ofera o senzatie unica de fiecare data cand le veti gusta.