Sosul cu pesmet este un sos rapid, foarte aromat care ofera un plus de aroma si gust legumelor natur.
Sosul de ciuperci cu vin este un preparat delicios care face ca preparatele de pui sa fie mult mai aromate si mai apetisante.
Sosul de rosii cu smantana este un sos aromat care se serveste alaturi de chiftelute sau paste, oferind un plus de gust si aroma.
Mujeiul de usturoi este un preparat care nu poate lipsi de la preparatele din peste sau alaturi de carne fiarta.
Mujdeiul de usturoi cu smantana este un sos delicios, recomandat mai ales la preparatele pe baza de peste.
Sosul de ceapa este un preparat usor de facut, care poate fi folosit pentru a da savoare unor mancaruri din carne sau pentru a fi turnat peste legume.
Sosul de marar desi pare greu de preparat este un sos rapid acre poate oferi un plus de aroma si gust preparatului dvs
Sosul scordolea este un sos delicios care se serveste la preparatele pe baza de peste sau fructe de mare.
Sosul de sardele cu mustar este un sos aperitiv care se serveste ca umplutra la ouale fierte, sau alaturi de legume crude.
Sosul de oua este un sos delicios care se foloseste ca dressing la foarte multe salate de legume.