Sosul Remulad este un sos delicios, racoritor, al carei arome nu o poti uita usor. Sunt multe variante de preparare, noi insa va oferim cea mai rapida si delicioasa.
In momentele cand doriti sa incununati aroma unei fripturi cu un sos special, atunci este Este delcios, aromat si foarte racoritor...
Sosul de rosii pentru fripturi este un sos care nu poate lipsi de pe nici o masa la care se serveste carne alba. Sosul de rosii pentru fripturi se prepara rapid si este foarte aromat si gustos.
Sunt multe retete de sos de rosii pentru paste. Aceasta reteta este baza oricarui alt sos de paste la care se poate adauga ciuperci, carne tocata sau ciar parmezan ras.
Sosul moldovenesc cu ciuperci este un sos care poate fi servit atat alaturi de carne de pui cat si cu paste. Pentru un plus de aroma se poate adauga busuioc proaspat sau oregano.
Sosul de legume este un sos ideal pentru aperitivele pe baza de oua umplute.Datorita aromei usor acrisoare face ca preparatul cu care se serveste sa nu fie chiar asa de greu de digerat.
Sosul alb catifelat este un sos care se poate servi atat la preparatele pe baza de carne cat si alatrui de legume natur.
Tartarul face parte din familia sosurilor care au la baza maioneza si se prepara "la rece". Insusi numele sau ne vorbeste despre toate astea.
Sosul moldovenesc este un sos delicios de primavara. pentru un plus de prospetime se poate adauga si putina menta proaspata tocata fin.
Sosul brun original este sosul fundamental in bucatiria franceza. Era preparat din bulion (zeama de carne) de vita, ingrosat cu rantas brun, iar un bucatar consuma cam doua zile.