Sosul de hrean cu ciuperci este un sos foarte aromat care se serveste cu precadere la carnea fiarta de oaie sau miel.
Sosul vanatoresc, cu arome puternice de vin rosu, plante aromatice, piper, balanseaza gustul carnii de vanat si acopera mirosul sau specific, friptura ramanand foarte parfumata si suculenta.
Sosul Dijon este un sos acrisor care se serveste cu precadere la friptura de peste sau la salatele de fructe de mare. Este un sos care nu se pastreaza la frigider mai mult de o zi.
Sosul picant este un sos delicios care nu poate lipsi de pe masa atunci cand se serveste carne la gratar. Este un sos care se poate conserva peste iarna.
Sosul de hrean cu smantana este un sos delicios, a carei aroma poate fi imbunatatita cu cateva picaturi de zeama de lamaie.
Sosul de hrean cu sfecla rosie este un sos aromat foarte parfumat si gustos. Este un sos care nu poate lipsi de masa atunci cand aveti invitati pe care doriti sa ii surprindeti.
Sosul romanesc din legume este un sos rapid, delicios si aromat care se poate folosi atat ca sos in friptura cat si ca garnitura alaturi de un gratar delicios.
Pentru mesele la care doriti sa serviti peste trebuie sa preparati si un sos delicios cu care sa va surprindeti invitatii. Aceste sos pentru peste este aromat si foarte gustos.
Sosul pentru legume ofera legumelor crude sau natur o aroma pe care cu siguranta o veti indragi si pe vacre nu o veti uita. Acest sos se poate servi si ca dresing la salatele de radacinoase.
Sosul olandez se numara printre sosurile de baza din toate bucatariile lumii. Se potriveste de minune cu preparatele din peste si il poti aromatiza dupa plac cu ierburile preferate.