Borsul de fasole muntenesc este un preparat acru de post, pe care il puteti servi atat cald cat si rece.
Ciorba ardeleneasca de cartofi este delicioasa si apetisanta, fiind mult mai aromata daca in momentul servirii adaugati si o lingurita cu smantana.
Supa de varza banateana este o supa racoritoare si foarte satioasa, fiind una din cele mai apreciate supe...
Ciulamaua de ciuperci poate fi de post, ca aceasta reteta, sau se poate prepara si cu lapte si smantana, pentru un gust mai bogat si o aroma mai intensa.
Ciupercile sotate sunt delicioase, aromate si ideale ca garnitura alaturi de friptura preferata.
Salata de anghinare este o salata delicioasa mediteraneana pe acre o puteti servi la orice ora, avand o aroma inconfundabila.
Ciupercile umplute sunt delicioase si foarte satioase, ele putand sa fie servite atat ca aperitiv, cat si ca fel principal sau garnitura.
Vinetele umplute este o reteta ideala pentru zilele de post sau pentru aceia dintre dvs care tin diferite cure sau regimuri.
Salata cu morcovi cu tofu este o salata dietetica d epost, la acre mai puteti adauga multe legume crude sau verzi pentru a imbunatati aroma.
Mancarea de tofu cu spanac este un preparat aromat, dietetic si foarte usor de preparat, fiind de mare ajutor pentru cei care tin diferite cure sau regimuri.