Aluatul de pandispan este cel mai usor aluat cu care puteti prepara deserturi delicoase si torturi aromate.
Aluatul fraged clasic se foloseste la prepararea placintelor, strudelelor sau a minipateurilor.
Aluatul fraged cu branza de vaci este un aluat care se foloseste la prepararea placintelor cu crema sau cu fructe.
Aluatul fraged cu cartofi este folosit mai ales la prepararea aperitivelor dulci sau sarate, oferind acestora o textura noua si aromata.
Aluatul fraged de post se foloseste foarte mult in perioadele de post cand dorim sa preparam ceva dulce si gustos.
Aluatul fraged cu iaurt este foarte gustos si aromat, fiind perfect pentru cornurile cu diferite umpluturi.
Aluatul fraged cu smantana este un aluat numai bun la placintele cu umpluturi.
Aluatul fraged cu praf de copt si iaurt se prepara foaret usor, iar preparatele din acesta sunt mult mai fragede a doua zi.
Aluatul fraged cu praf de copt este un aluat simplu si rapid, pe care il puteti pastra la congelator.
Aluatul fraged cu rom este un aluat aromat si gustos, care se foloseste la tartele si placintele cu fructe.