Cele mai noi Retete

Aluat de pandispan

Aluatul de pandispan este cel mai usor aluat cu care puteti prepara deserturi delicoase si torturi aromate.

30 min
4 servings

Aluat fraged clasic

Aluatul fraged clasic se foloseste la prepararea placintelor, strudelelor sau a minipateurilor.

30 min
4 servings

Aluat fraged cu branza de vaci

Aluatul fraged cu branza de vaci este un aluat care se foloseste la prepararea placintelor cu crema sau cu fructe.

30 min
4 servings

Aluat fraged cu cartofi

Aluatul fraged cu cartofi este folosit mai ales la prepararea aperitivelor dulci sau sarate, oferind acestora o textura noua si aromata.

30 min
4 servings

Aluat fraged de post

Aluatul fraged de post se foloseste foarte mult in perioadele de post cand dorim sa preparam ceva dulce si gustos.

30 min
4 servings

Aluat fraged cu iaurt

Aluatul fraged cu iaurt este foarte gustos si aromat, fiind perfect pentru cornurile cu diferite umpluturi.

30 min
4 servings

Aluat fraged cu smantana

Aluatul fraged cu smantana este un aluat numai bun la placintele cu umpluturi.

30 min
4 servings

Aluat fraged cu praf de copt si iaurt

Aluatul fraged cu praf de copt si iaurt se prepara foaret usor, iar preparatele din acesta sunt mult mai fragede a doua zi.

30 min
4 servings

Aluat fraged cu praf de copt

Aluatul fraged cu praf de copt este un aluat simplu si rapid, pe care il puteti pastra la congelator.

30 min
4 servings

Aluat fraged cu rom

Aluatul fraged cu rom este un aluat aromat si gustos, care se foloseste la tartele si placintele cu fructe.

30 min
4 servings