Cele mai noi Retete

Crema de unt si ciocolata

Crema de unt si ciocolata este foarte aromata, fiind una din cremele cele mai des folosite la torturile festive.

30 min
4 servings

Crema simpla de alune

Crema simpla de alune este foarte aromata, si o puteti folosi cu succes la decorarea si umplerea torturilor.

30 min
4 servings

Crema simpla de caise

Crema simpla de caise este delicioasa si aromata, oferind prajiturilor o aroma unica.

30 min
4 servings

Glazura alba

Glazura alba este foarte des intalnita la glazurarea torturilor festive, sau de sarbatori.

30 min
4 servings

Glazura cu cafea solubila

Glazura cu cafea solubila este foarte aromata, dulce si usor de preparat.

30 min
4 servings

Glazura de cacao cu miere

Glazura de cacao cu miere este o glazura rapida, dulce si foarte usor de preparat.

30 min
4 servings

Glazura de cacao si ciocolata

Glazura de cacao si ciocolata se foloseste atat la imbracarea torturilor cat si la glazurarea eclerel;or.

30 min
4 servings

Glazura de ciocolata- varianta 2

Glazura de ciocolata este foarte gustoasa si dulce, fiind indragita de toata lumea.

30 min
4 servings

Glazura de lamaie

Glazura de lamaie este genul de glazura care schimba putin aroma desertului pentru ca este usor acrisoara si foarte aromata.

30 min
4 servings

Glazura cu mereng

Glazura cu mereng este o glazura de efect, foarte pufoasa si gustoasa.

30 min
4 servings