Aluatul frantuzesc este un aluat neutru care se poate folosi atat la deserturi dulci cat si la aperitive sarate.
Aluatul pentru coltunasi este un aluat rapid si foarte usor de preparat, asemanator celui pentru taitei.
Aluatul pentru foi de strudel este un aluat care nu trebuie sa lipseasca din cartea de bucate a niciunei gospodine.
Acest aluat de gogosi este un aluat simplu si gustos, pentru gogosi satioase.
Acest aluat de gogosi este foarte aromat si gustos, numai bun pentru gogosi aromate si pufoase.
Aluatul de taitei este un aluat pe care il cunosc toate gospodinele.
Din aluatul piripit se prepara cele mai aromate si gustoase gogosele.
Aluatul sfaramicios este un aluat aromat si gustos, foarte bun la tertele cu crema si fructe.
Crema Chantilly intra si in compozitia unor alte retete, cum sunt sarlotele, sau poate fi combinata cu fructe ori piureuri de fructe.
Crema cu rom este un desert foarte gustoasa si aromata, mai ales daca o serviti alaturi de un pahar cu apa rece.