Cele mai noi Retete

Aluat frantuzesc-foitaj

Aluatul frantuzesc este un aluat neutru care se poate folosi atat la deserturi dulci cat si la aperitive sarate.

30 min
4 servings

Aluat pentru coltunasi

Aluatul pentru coltunasi este un aluat rapid si foarte usor de preparat, asemanator celui pentru taitei.

30 min
4 servings

Aluat pentru foi de strudel

Aluatul pentru foi de strudel este un aluat care nu trebuie sa lipseasca din cartea de bucate a niciunei gospodine.

30 min
4 servings

Aluat pentru gogosi

Acest aluat de gogosi este un aluat simplu si gustos, pentru gogosi satioase.

30 min
4 servings

Aluat pentru gogosi- varianta 2

Acest aluat de gogosi este foarte aromat si gustos, numai bun pentru gogosi aromate si pufoase.

30 min
4 servings

Aluat de taitei

Aluatul de taitei este un aluat pe care il cunosc toate gospodinele.

30 min
4 servings

Aluat pripit

Din aluatul piripit se prepara cele mai aromate si gustoase gogosele.

30 min
4 servings

Aluat sfaramicios

Aluatul sfaramicios este un aluat aromat si gustos, foarte bun la tertele cu crema si fructe.

30 min
4 servings

Crema chantilly

Crema Chantilly intra si in compozitia unor alte retete, cum sunt sarlotele, sau poate fi combinata cu fructe ori piureuri de fructe.

30 min
4 servings

Crema cu rom

Crema cu rom este un desert foarte gustoasa si aromata, mai ales daca o serviti alaturi de un pahar cu apa rece.

30 min
4 servings