Crema de ciocolata este o crema foarte aromata si gustoasa, numai buna la torturi si prajituri.
Crema de frisca este o crema apetisanta cu care puteti innobila cu succes orice desert.
Crema de vanilie este foarte aromata si o puteti folosi atat la umplerea rulourilor sau a eclerelor, cat si la umplerea torturilor si prajiturilor.
Crema de zahar ars este un desert foarte racoritor si dulce, pe care il puteti servi rece in zilele caniculare de vara.
Crema englezeasca este o crema desert pe care o puteti servi simpla sau cu ea puteti prepara deserturi delicioase.
Crema cu ciocolata ofera deserturilor un gust rafinat si o aroma deosebita, mai ales daca o folositi rece.
Crema cu ciocolata este foarte aromata si dulce, perfecta pentru umplerea torturilor si prajiturilor.
Crema cu nuci este o crema foarte buna si gustoasa, pe care o puteti folosi la umplerea p[ajiturilor.
Crema cu nuci este delicioasa si foarte aromata, al carei gust il puteti imbunatati cu rom sau vanilie.
Crema de unt este o crema foarte aromata pe care o puteti folosi la torturi si la prajituri aromate cu fructe.