Sosul de vanilie se foloseste, cald sau rece, ca garnitura la diferite dulciuri.
Sosul de vanilie este foarte aromat si usor de preparat, ideal pentru tarte si produse de patiserie.
Sosul de vin dulce se foloseste la servirea salatelor de fructe si a inghetatei.
Sosul de visine este un sos dulce-acrisor, foarte dulce si aromat.
Sosul de zahar ars este un sos aromat si rapid, cu un gust caramel intens.
Sosul de zmeura este foarte aromat si gustos, el fiind baza pentru servirea multor produse de patiserie.
Sodoul este un desert dulce si aromat, pe care il puteti servi atat cald cat si rece.
Sodoul de vin este un desert delicios de iarna, dulce si foarte ustos.
Bavareza cu caramel este un desert racoritor de vara, foarte gustos si aromat
Bavareza cu cirese este un desesrt foarte aromat, pe care trebuie sa il preparati cand este sezonul cireselor proaspete, deoarece cele congelate nu sunt la fel de aromate.