Cele mai noi Retete

Glazura de migdale si nuci

Glazura de migdale si nuci este rafinata si foarte dulce, fiind in topul preferintelor multora.

30 min
4 servings

Glazura de portocale- varianta 2

Glazura de portocale este indicata mai ales la torturile si tartele din fructe, pentru ca este aromata si delcioasa.

30 min
4 servings

Glazura marmorata

Glazura marmorata este glazura cea mai des intalnita la torturile festive.

30 min
4 servings

Glazura de zahar- varianta 2

Glazura de zahar este o glazura fina si economica, de mare efect daca folositi colorant alimenta.

30 min
4 servings

Sos de afine

Sosul de afine se foloseste pentru a decora tartele cu fructe, sau pentru umplerea clatitelor.

30 min
4 servings

Sos de ciocolata- varianta 2

Sosul de ciocolata se foloseste pentru decorarea salatelor de fructe cu frisca.

30 min
4 servings

Sos de lamaie- varianta 3

Sosul de lamaie este un sos dulce si foarte aromat, pe care il puteti folosi la servirea tartelor cu fructe.

30 min
4 servings

Sos cu nuci

Sosul cu nuci este sosul perfect pentru torturile si prajiturile de ciocolata.

30 min
4 servings

Sos de rom- varianta 2

Sosul de rom este foarte aromat si gustos, mai ales daca il folositi la torturile cu blatul de vanilie.

30 min
4 servings

Sos sabayon

Sosul sabayon este un sos dulce si aromat care se serveste mai ales la salatele si frigaruile de fructe.

30 min
4 servings