Glazura de migdale si nuci este rafinata si foarte dulce, fiind in topul preferintelor multora.
Glazura de portocale este indicata mai ales la torturile si tartele din fructe, pentru ca este aromata si delcioasa.
Glazura marmorata este glazura cea mai des intalnita la torturile festive.
Glazura de zahar este o glazura fina si economica, de mare efect daca folositi colorant alimenta.
Sosul de afine se foloseste pentru a decora tartele cu fructe, sau pentru umplerea clatitelor.
Sosul de ciocolata se foloseste pentru decorarea salatelor de fructe cu frisca.
Sosul de lamaie este un sos dulce si foarte aromat, pe care il puteti folosi la servirea tartelor cu fructe.
Sosul cu nuci este sosul perfect pentru torturile si prajiturile de ciocolata.
Sosul de rom este foarte aromat si gustos, mai ales daca il folositi la torturile cu blatul de vanilie.
Sosul sabayon este un sos dulce si aromat care se serveste mai ales la salatele si frigaruile de fructe.