Prajitura cu nuca si cafea este prajitura perfecta pentru un sfarsit de saptamana.Se serveste decorata cu bucati mari de miez de nuca.Este parjitura preferata a copiilor si in curand va va cuceri si pe dvs.
Cozonacul cu ghimbir este gustarea perfecta in zilele de vara.Amestecul de ghimbir proaspat ras si zahar face din acest desert un preparat racoritor delicios,ideal langa un pahar de limonada.
Gogosele cu nuca de cocos sunt originare din India si pot fi servite atat ca desert cat si ca aperitiv. Aroma puternica de nuca de cocos face ca acest preparat sa fie mai delicios daca seviti alaturi de o limonada rece
Aceste tartine cu ceapa rosie si branza Brie sunt delicioase si perfecte pentru un aperitiv la o petrecere.Datorita gustului delicios ele pot fi savurate ca o gustare de dupa-masa.
Dovlecei prajiti cu crema de ciuperci sunt un aperitiv de sezon delicios si foarte apreciat de multe persoane.Gustul delicios al cremei in combinatie cu dovlecelul face ca acest preparat sa poata fi savurat si ca simpla gustare de dupa masa.
Cannelloni cu praz face parte din multe retete italiene care fac deliciul bucatariei italiene.Cannelloni, in special, se pot prepara in multe feluri dar in combinatie cu prazul rezulta o mancare delicioasa si satioasa in acelasi timp
Cannelloni cu rosii cherry si branza de capra este un preparat specific zonei italiene de munte.Combinatia de branzaturi face ca acet preparat sa va ofere un plus de vitamine, asigurandu-va o masa pe cinste.
Cannelloni cu carne de miel este o reteta care se prepara nu numai de Paste.Acest preparat se poate gati si la sfarsit de saptamana fiind un preparat delicios si gustos care solicita mereu imaginatia consumatorilor.
Cannelloni cu somon si tarhon sunt varianta potrivita de cannelloni pentru cei carora pestele nu le lipseste din meniul zilnic.Combinatia de somon cu tarhon proaspat ofera o aroma deosebita preparatului.
Cannelloni cu ciuperci este un preparat delicios cu care va veti surprinde oricand invitatii la masa.Gustul delicios al preparatului insotit de rosii proaspete dau o nota exotica acestui preparat facand un festin culinar dintr-un singur fel de mancare.