Retete pentru aperitive
Ciupercile umplute cu legume sotate sunt aromate si au un gust deosebit atat calde cat si reci. Daca doriti puteti adauga cascaval ras sau mozzarella deasupra.
Clatitele umplute cu dovlecei sunt delicioase, iar pentru un gust mai fin poti adauga un varf de cutit de nucsoara in compozitia de dovlecel cu nucsoara.
Tortilla cu dovlecei este un preparat rapid pe acre il puteti face de cu seara pentru micul dejun.
Parjoalele de cartofi se pot servi atat calde cat si reci, la micul dejun. Servite a doua zi veti surprinde din plin aroma delicioasa a parjoalelor.
Chiftelutele din legume se pot prepara din orice legume, astfel veti avea de fiecare data alta aroma la masa...
Chiflele umplute cu spanac si branza sunt gustoase atat calde cat si reci, ele putand sa fie servite fara nici o problema a doua zi la micul dejun.
Tartinele cu urda sunt ideale la micul dejun, fiind in acelasi timp perfecte si pentru gustarea de dupa masa.
Cornurile cu carne tocata sunt delicioase, aromate si satioase, fiind gustarea perfecta pentru micul dejun.Daca doriti le puteti baga la cuptor pentru 3-4 minute, astfel aromele se imbie perfect.
Clatitele dietetice picante sunt delicioase si nemaipomenite pentru cei care tin diferite cure dar nu doresc sa renunte la gustul picant.
Nuggets de pui se pot desrci atat calde cat si reci, cu garnitura sau fara, fiind un deliciu pentru copiii de toate varstele.