Retete pentru aperitive
Coltunasii cu branza sarata sunt foarte gustosi , mai ales daca in momentul serviii punem peste ei putina smantana sau unt cald.
Coltunasii cu branza de oi si busuioc sunt foarte aromati...Trebuie sa ii incercati!
Coltunasii cu carne sunt gustosi atat calzi cat si reci dar la fel de gustosi sunt si daca ii serviti a doua zi la micul dejun.
Coltunasii cu ceapa calita au o aroma pe care nu o vei uita prea usor deoarece au o tenta dulce dar totusi sunt deliciosi.
Coltunasii cu ciuperci sunt o delicioasa gustare de dupa-amiaza...
Coltunasii cu sunca slaba sunt perfecti pentru persoanele care sunt la dieta.
Conopida cu branza rasa este un preparat pe care il poti servi ca aperitiv, ca garnitura sau chiar si ca fel principal.
Conopida in sos de unt este un aperitiv aromat si gustos pe care il puteti servi chiar si rece, a doua zi la micul dejun.
Conopida la cuptor este un preparat aromat, foarte gustos si satios pe care il puteti servi atat ca aperitiv cat si ca garnitura.
Conopida gospodinei este un preparat delicios pe baza de conopida, pe care il puteti servi atat cald cat si rece.