Retete pentru aperitive
Gustarea vegetariana este perfecta pentru aceia care tin cure sau diete, sau chiar nu consuma deloc carne si lactate.
Lichiul cu branza sarata este un fel de pizza romaneasca care se prepara cu diferite umpluturi, dupa preferinta.
Mamaliga cu branza si oua ochiuri - la cuptor este o gustare apetisanta si foarte gustoasa, pe care o puteti servi calda cat si rece a doua zi.
Mamaliga ciobaneasca este o mamaliga apetisanta, satioasa si foarte usor de preparat.
Mamaliga haiduceasca este foarte gustoasa si satioasa, fiind delicioasa atat calda cat si rece.
Ouale cu sos de patrunjel sunt delicioase si foarte aromate.
Painea umpluta cu carne si jambon este apertivul perfect pentru o dupa amiaza placuta alaturi de prieteni.
Painitele umplute cu omleta sunt delicioase si foarte gustoase, fiind preferatele tinerilor.
Painitele umplute cu sunca taraneasca sunt perfecte atat la micul dejun cat si ca gustare de dupa-amiaza.
Painitele umplute cu salata de iepure este un aperitiv delicios cu care ii puteti oricand surprinde pe cei dragi.