Retete pentru aperitive
Pasta de masline cu paine prajita este un aperitiv perfect pentru o dimineata in perioada de post.
Galustele de cartofi cu magiun de prune si nuci sunt apetisante si foarte aromate, perfecte pentru o gustare tarzie.
Turtele cu nuci si stafide sunt delicioase si se prepara foarte usor.
Rosiile umplute cu ardei copti sunt aperitivul perfect si usor in zilele de post din an.
Drobul de miel este un aperitiv de primavara specific sarbatorilor de Paste.
Caltabosii din maruntaie este un preparat specific Craciunului si nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Craciun.
Carnatii afumati si uscati trebuia sa ii incercati de Craciun sau ori de cate ori doriti un carnat de casa aromat si gustos.
Carnatii de ficat -Leberwursti sunt foarte gustosi si trebuie sa ii preparati dvs acasa o data ca sa va convingeti.
Carnatii de sange- Blutwurst sunt recunoscuti pentru gustul dulceag si aroma fina.
Carnatii haiducesti sunt foarte gustosi si aromati si de nelipsit pe masa de Craciun.