Retete pentru deserturi
Rahatul cu gelatina este un desert oriental bun si aromat, pe care il puteti servi ata la aperitiv cat si la desert.
Rahatul rosu este un desert asiatic foarte bun si gustos, pe care il puteti colora cu orice alta nuanta doriti.
Fursecurile cu arahide sunt mai aromate si mai fragede, daca le serviti a doua zi. La cateva zile de la prepararea lor ele sunt mai fragede.
Bomboanele cu morcovi sunt foarte bune si sanatoase, si cu ele putem pacalii copii sa consume legume fara ca ei sa stie.
Aceste fursecuri asortate trebuie sa le incercati pentru sunt foarte usor de preparat si foarte bune.
Biscuitii pentru ceai sunt foarte aromati si dulci, fiind la fel de buni si cu o cana de lapte cald.
Fursecurile fine umplute sunt delicioase, iar umplutura o puteti schimba ori de cate ori doriti un desert aromat.
Fursecurile cu migdale sunt preferatele tuturor pentru ca sunt delicioase si foarte fragede.
Fursecurile insiropate simt preferatele copiilor pentru ca sunt dulci si foarte aromate.
Aceste fursecuri crocante sunt foarte aromate, fiind la fel de bune chiar si la cateva zile de la preparare.