Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Mnacarea de gutui este un preparat delicios pe care cu siguranta si dumneavoastra l-ati gustat o data in viata. Este o reteta spectaculoasa pe care bunicile de la tara o preparau in fiecare toamna nepotilor.
Mancarea de prune uscate este delicioasa, usoara, perfecta pentru cei care doresc o masa fara carne. Prunele reprezinta o sursa de sanatate si vitalitate, imbiindu-ne de fiecare data prin aroma si culoarea lor.
Mancarea de smochine este un delicios preparat marocan, care a intrat cu succes si in bucataria romaneasca. Mancarea de smochine este foarte aromata si gustoasa, fiind un deliciu in zilele de post.
Prunele cu orez este un preparat foarte gustos, fiind poate cel mai cunoscut preparat de post cu prune uscate de la noi din tara. Datorita aromei fine a prunelor uscate acest preparat este foarte sanatos.
Mancarea de pere este un preparat aromat foarte delicios si plin de vitamine. Cu cat perele sunt mai coapte cu atat mancarea este mai delicioasa.
Cartofii moldovenesti cu smantana sunt un preparat care poate fi servit atat pe post de aperitiv, cat si ca o garnitura la alte mancaruri.
Iahnia de cartofi este destul de satioasa si contine foarte putine calorii. Totusi, este recomandat sa o completam cu o salata din legume proaspete (salata verde, castravete, ridiche, ceapa, etc.) pentru un plus de vitamine.
Cartofii cu slanina este un preparat deliciios care poate fi servit atat ca fel principal cat si ca garnitura alaturi de o friptura si de o salata delicioasa. Alegerea este numai a dumneavoastra...
Cartofii cu sunca si ciuperci este un preparat delicios pe care il puteti servi ca fel principal in zilele de weekend. Aroma lor speciala va face ca este preparat sa fie spacial.
Rosiile umplute cu orez este o mancare delicioasa de vara, ea fiind de asemenea si o delicioasa mancare de post.