Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Ficateii sunt o minunata sursa de fier, de aceea ficateii la tava cu legume pot constitui o masa potrivita pentru intreaga familie.Pentru o aroma minunata puteti adauga in momentul servirii marar verde tocat fin.
Reteta de mazare cu oua intregi este poate cea mai potrivita in zilele de vara cand doriti sa mancati ceva usor dar in acelasi timp doriti sa fie si sanatos. Se prepara usor si se poate servi alaturi de o salata de cruditati.
Zacusca de salau ofera o combinatie delicioasa intre carnea de peste si legume. Gustul lor este incununat cu succes de aroma rafinata a vinului.
Zacusca de nisetru ne demonstreaza ca pestele este delicios in orice combinatie. Reteta de zacusca de nisetru este ideala pentru cinele in familie sau cu prietenii.
Conopida cu sos alb este una din acele mancaruri usoare pe care cu siguranta o veti aprecia si dumneavoastra.
Reteta de conopida cu ciuperci la cuptor este una avantajoasa, atat di privinta ingredientelor cat si a timpului de preparare. Conopida cu ciuperci poate ajunge una din retetele preferate tocmai din aceste motive.
Pentru acele zile cand nu aveti timp suficient pentru prepararea unui pranz delicios, va oferim o reteta rapida si delicioasa de conopida cu smantana.
Conopida gratinata este o reteta simplu de pus in practica, foarte gustoasa si deosebit de sanatoasa!
Conopida cu sos de rosii este un preparat dietetic, fiind un deliciu pentru cei care tin diete sau cure de slabire.Conopida cu sos de rosii este recomandata sa fie preparata toamna cand e sezonul conopidei, astfel aroma este mult mai intensa.
Urzicile merg foarte bine in aceasta combinatie de urzici cu orez. Aceste urzici cu orez pun in valoare gustul urzicilor si par sa tina mai bine de foame. Daca va plac, puteti prepara aceste urzici cu orez de cat mai multe ori in sezonul urzicilor.