Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Dovlecelul cu sos alb la cuptor este un preparat care se poate servi ca fel principal, la masa de pranz.Secretul acestui preparat este faptul ca dovleceii se frig usor pe gratar si nu se prajesc, asta pentru un plus de aroma si gust!
Pui picant cu bere cartofi si ceapa este ideal pentru o cina in familie. Aroma delicata a berii in combinatie cu gustul puiului, ofera o alta idee asupra prepararii carnii de pui.
Pieptul de gasca cu ficat si ciuperci este un preparat delicat pe care daca l-ati gustat o data nu ii veti uita aroma prea usor.
Risotto cu creveti si flori de dovlecei este un preparat exotic, pe care il puteti prepara si cu carne de pui taiata cubulete, secretul acestui preparat fiind florile proaspete de dovlecel.
Florile de dovlecei cu peste este un preparat mediteranean foarte gustos si plin de vitamine. Acest preparat se poate servi atat cald cat si rece.
Gasca cu castraveti murati este o mancare satioasa pe care o puteti prepara cu succes iarna cand este momentul acriturilor.
Daca doriti sa preparati ceva gustos din porumbei, va propun sa incercati porumbeii cu mazare. Cu siguranta gustul acestui preparat va va lasa fara replica.
Mancarea de porumbei cu ciuperci este un preparat aromat, deosebit pe care merita sa-l incercati ori de cate ori aveti ocazia.
Fazanul cu smantana este un preparat care desi pare a fi o delicatesa culinare se prepara orecum usor, merele conferind carnii de fazan o aroma aparte.
Desi sunt firavi sturzii la cuptor sunt o delicatesa. Daca aveti ocazia sa savurati acest preparat veti fi uimiti de gustul fin al carnii.