Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Prepelitele dobrogene cu orez desi este un preparat delicios merita incercat.
Ciocarliile cu mere este un preparat intalnit destul de rar, dar care o data gustat va va incanta pe deplin papilele gustative.
Potarniciile pe varza este un fel de mancare principal cu care iiputeti surprinde pe cei dragi. Gustul aromat al verzei in combinatie cu gustul carnii de potarniche ofera o senzatie unica de neinlocuit.
Vrabiile inabusite este un preparat culinar considerat delicatesa, si care se consuma numai la casele mari, regale.
Antricotul de vita cu legume este o macare care se poate consuma chiar si rece, in zilele caniculare de vara. Antricotul de vita cu legume este de fapt o tocanita delicioasa.
Muschiul de vita cu sos de masline si ciuperci este un preparat delicios pe care il puteti prepara ori de cate ori aveti multi invitati la masa pe care doriti sa ii surprindeti in mod placut.
Tocatura moldoveneasca este o mancare care se poate servi cu orice ocazie indiferent daca este servita rece sau calda. Tocatura moldoveneasca se poate servi atat ca fel principal cat si ca aperitiv sau gustare.
Rulada cu carne si sos de ciuperci este un preparat care are mare succes daca este servit rece in zilele caniculare de vara.
Musacaua de vinete de vinete este un preparat grecesc pe care il puteti prepara ori de cate ori doriti sa consumati ceva bun, aromat si foarte gustos.
Musacaua de telina cu carne de vita este un preparat delicios care se poate consuma atat cald cat si rece.