Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Carnea de vita inabusita este genul de preparat pe care trebuie sa il consumati daca doriti sa mancati sanatos.
Fasolea verde cu carne de vita este un preparat usor de vare pe acre trebuie sa il savurati si dvs. Daca il veti gusta rece veti surprinde din plin toate aromele.
Mancarea de vita cu morcovi este omancare usore, delicioasa, pe care o poate prepara chiar si cea mai neexperimentata bucatareasa.
Tocana ardeleneasca de vita este o mancare satioasa pe care trebuie sa o preparati si dvs.Daca doriti o puteti prepara cu carne de porc sau curcan.
Mancarea de carne de vita cu vinete este un preparat pe care trebuie sa il preparati negresit vara cand este sezonul vinetelor gustoase.
Carnea de vita cu ciuperci si cabanos este un preparat pe care il puteti incerca la sfarsit de saptamana cand aveti invitati la masa. Este o mancare usora pe care o puteti prepara si fara cabanos si folosind mai multe ciuperci.
Mancarea de carne de vita cu arpagic este un preparat usor, dietetic pe care merita sa il preparati datorita aromei fine a arpagicului.
Mancarea de carne de vita si praz se poate prepara si cu cateva masline sarate, fara sa mai fie nevoie sa adaugati sare.
Mancarea de carne de vitel cu sos de ciuperci este un preparat delicios pe care il puteti servi cu garnitura de orez sau paste.
Soteul de vitel cu paste este preparatul ideal pentru zilele caniculare de vara, deoarece se poate consuma si rece, adaugand, dupa preferinta si putin parmezan ras deasupa.