Mancaruri

Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase

Cele mai noi Retete

Carne de vita inabusita

Carnea de vita inabusita este genul de preparat pe care trebuie sa il consumati daca doriti sa mancati sanatos.

30 min
4 servings

Fasole verde cu carne de vita

Fasolea verde cu carne de vita este un preparat usor de vare pe acre trebuie sa il savurati si dvs. Daca il veti gusta rece veti surprinde din plin toate aromele.

30 min
4 servings

Carne de vita cu morcovi

Mancarea de vita cu morcovi este omancare usore, delicioasa, pe care o poate prepara chiar si cea mai neexperimentata bucatareasa.

30 min
4 servings

Tocana ardeleneasca de vita

Tocana ardeleneasca de vita este o mancare satioasa pe care trebuie sa o preparati si dvs.Daca doriti o puteti prepara cu carne de porc sau curcan.

30 min
4 servings

Carne de vita cu vinete

Mancarea de carne de vita cu vinete este un preparat pe care trebuie sa il preparati negresit vara cand este sezonul vinetelor gustoase.

30 min
4 servings

Carne de vita cu ciuperci si cabanos

Carnea de vita cu ciuperci si cabanos este un preparat pe care il puteti incerca la sfarsit de saptamana cand aveti invitati la masa. Este o mancare usora pe care o puteti prepara si fara cabanos si folosind mai multe ciuperci.

30 min
4 servings

Carne de vita cu arpagic

Mancarea de carne de vita cu arpagic este un preparat usor, dietetic pe care merita sa il preparati datorita aromei fine a arpagicului.

30 min
4 servings

Carne de vita cu praz- muntenesc

Mancarea de carne de vita si praz se poate prepara si cu cateva masline sarate, fara sa mai fie nevoie sa adaugati sare.

30 min
4 servings

Carne de vitel cu sos de ciuperci

Mancarea de carne de vitel cu sos de ciuperci este un preparat delicios pe care il puteti servi cu garnitura de orez sau paste.

30 min
4 servings

Sote de vitel cu paste

Soteul de vitel cu paste este preparatul ideal pentru zilele caniculare de vara, deoarece se poate consuma si rece, adaugand, dupa preferinta si putin parmezan ras deasupa.

30 min
4 servings