Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Blancheta de porc cu vinete coapte este un preparat aromat, delicios si foarte usor de preparat, fiind preparatul ideal pentru mesele in familie de la sfarsitul saptamanii.
Puiul cu lamaie si cartofi la cuptor este un preparat foarte aromat, ideal pentru mesele in familie de la sfarsitul saptamanii.
Legumele in aluat este un preparat foarte gustos si satios, ideal pentru zilele de post cand mesele apetisante si gustoase se raresc.
Ghiveciul calugaresc este un delicios preparat de post, plin de vitamine, pe care il puteti prepara si cu carne de pui sau vita.
Zacusca rapida este un preprat economic, de post si foarte apetisant, avand multe vitamine sanatoase.
Sarmalele cu orez si ciuperci sunt delicioase, gustoase si mai ales sunt de post.
Cuscusul cu sos de legume este o mancare orientala, acre se serveste rece sau calda, dar care se poate servi si la noi in zilele de post deoarece are multe vitamine si minerale.
Lintea cu carne de porc este un preparat marocan, pe care il puteti prepara indiferent de ocazie, deoarece aroma este unica.
Sarmalele in foi de varza sunt de nelipsit de pe masa romanilor de sarbatori. Fie ca sunt de porc, curcan sau vita ele sunt mereu la mare cautare.
Chiftelutele cu sos alb sunt delicioase, aromate si cu siguranta pe placul tututot. Carnea folosita la acest preparat trebuie sa fie o carne slaba cum ar fi cea de curcan sau pui.