Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Chili cu crane este o reteta mexicana, foarte aromata si deosebita in acelasi timp.
Curry cu orez este un preparat indian, pe care il puteti prepara daca doriti sa incercati retete orientale autentice.
Ghiveciul de legume este un preparat delicios de toamna, plin de vitamine, fiind de mare ajutor persoanelor care tin post.
Sarmalele in foi de vita sunt de nelipsit de pe masa romanilor la marile sarbatori sau la evenimentele importante din viata lor.
Pilafulcu pui si lamaie este foarte aromat si racoritor. Pentru o aroma mai intensa se adauga in supa de legume zeama de la lamaie.
Pestele cu masline este un preparat dietetic pe care il puteti servi la orice ora, fiind plin de vitamine si continand putine calorii.
Codul in sos de rosii este un preparat foarte gustos, fiind mancarea ideala in zilele caniculare de vara, deoarece este foarte gustos si rece.
Ardeii umpluti cu cuscus au o aroma foarte aromata si delicata pe care o veti indragi pe loc...
Ghiveciul de legume este un preparat specific toamnei, fiind in acelasi timp o reteta de baza in zilele de post.
Tocanita de porc este o mancare satioasa, delicioasa si foarte usor de preparat.