Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Pestele alb in camasa de branza este un preparat foarte bun pentru masa de pranz, fiind aromat si foarte gustos.
Gumbo cu peste este o tocana sau un fel de ciorba groasa, care se prepara cu orice fel de peste cu carne ferma sau cu crustacee.
Salaul Bonne femme este un preparat delicat, pe care il puteti servi chiar si la mesele festive, pentru ca este delicios si foarte aromat.
Puiul cu rozmarin otet balsamic si ceapa coapta este un preparat pe placul tuturor pe care il puteti servi atat la pranz cat si la cina.
Vinetele la cuptor trebuie sa le incercati pentru ca sunt foarte gustoase si usor de preparat.
Orezul brun cu legume este o mancare de post aromata si foarte gustoasa.
Risotto cu dovleac este o mancare italieneasca foarte aromata, si usor de preparat, ea putand sa fie servita si ca garnitura alaturi de friptura de vita.
Limba in sos de rosii este o mancare foarte gustoasa si aromata, avand un continut ridicat de proteine.
Peperone a la marinara este un preparat de post, gustos si foarte bun.
Gniochi este un preparat specific italienesc, foarte aromat si gustos, pe care il puteti servi cald sau rece.