Mancaruri

Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase

Cele mai noi Retete

Peste alb in camasa de branza

Pestele alb in camasa de branza este un preparat foarte bun pentru masa de pranz, fiind aromat si foarte gustos.

30 min
4 servings

Gumbo cu peste

Gumbo cu peste este o tocana sau un fel de ciorba groasa, care se prepara cu orice fel de peste cu carne ferma sau cu crustacee.

30 min
4 servings

Salau Bonne femme

Salaul Bonne femme este un preparat delicat, pe care il puteti servi chiar si la mesele festive, pentru ca este delicios si foarte aromat.

30 min
4 servings

Pui cu rozmarin otet balsamic si ceapa coapta

Puiul cu rozmarin otet balsamic si ceapa coapta este un preparat pe placul tuturor pe care il puteti servi atat la pranz cat si la cina.

30 min
4 servings

Vinete la cuptor- varianta 2

Vinetele la cuptor trebuie sa le incercati pentru ca sunt foarte gustoase si usor de preparat.

30 min
4 servings

Orez brun cu legume

Orezul brun cu legume este o mancare de post aromata si foarte gustoasa.

30 min
4 servings

Risotto cu dovleac

Risotto cu dovleac este o mancare italieneasca foarte aromata, si usor de preparat, ea putand sa fie servita si ca garnitura alaturi de friptura de vita.

30 min
4 servings

Limba in sos de rosii

Limba in sos de rosii este o mancare foarte gustoasa si aromata, avand un continut ridicat de proteine.

30 min
4 servings

Peperone a la marinara

Peperone a la marinara este un preparat de post, gustos si foarte bun.

30 min
4 servings

Gniochi- crochete de cartofi

Gniochi este un preparat specific italienesc, foarte aromat si gustos, pe care il puteti servi cald sau rece.

30 min
4 servings