Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Guliile umplute este un preparat ardelenesc foarte gustos si satios, la care puteti folosi orice fel de carne doriti, sau de ce nu, puteti prepara mancarea de post, fara carne.
Mancarea de mazare cu carne este gustoasa, dar aceasta reteta traditionala din Ardeal este cea mai buna.
Musacaua macelareasca de cartofi este un preparat traditional ardelenesc, pe care trebuie sa il incercati ori de cate ori aveti ocazia.
Pulpele de pui cu tocana de legume si laste este un preparat ardelenesc aromat, gustos si foarta satios.
Tocana ardeleneasca de porc este o mancare pe care o puteti prepara chiar si la mesele in familie alaturi de cei dragi.
Varza cu ciolan de porc este o mancare delicioasa si aromata, perfecta atat la mesele alaturi de cei dragi cat si in restul zilelor.
Pleurotus cu vin si smantana este o mancare de toamna foarte apetisanta si gustoasa, pe care o puteti servi cu paine de casa aburinda.
Puiul cu vinete trebuie sa il incercati. Este gustos, satios si pe placul tuturor.
Tocana de vinete este o mncare de post satioasa si plina de vitamine, pe care trebuie sa o incercati.
Varza calita este un preparat pe care il puteti servi simplu ca fel principal in zilele de post sau ca garnitura la o friptura de porc.