Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Varza cu carne ca-n Banat este o mancare satioasa si foarte aromata, pe care o puteti prepara chiar si la mesele in familie de la sfarsitul saptamani.
Ciulamaua de ciuperci este o mancare delicioasa si gustoasa, pe care o puteti servi ca fel principal, sau ca garnitura alaturi de o friptura slaba.
Ciulamaua de hribi este o mancare moldoveneasca foarte gustoasa, pe care o puteti servi ca fel principal, alaturi de o salata gustoasa.
Pastravul fiert in smantana este foarte gustos si aromat, perfect pentru mesele satioase alaturi de cei dragi.
Pilaful de hribi este o mancare de post delicioasa, aromata si plina de vitamine.
Taiteii cu varza sunt foarte aperciati in Moldova, fiind o mancare delicioasa, satioasa si foarte usor de preparat.
Tocana cu carne de vita si de porc este un preparat delicios si gustos, ideal pentru un pranz pe cinste.
Tocanita de hribi proaspeti este o mancare delicioasa de post, gustoasa si pe placul tuturor.
Ardei copti cu hribi este o mancare de post plina de vitamine si foarte aromata.
Cotletul dobrogean de porc este un preparat specific, foarte aromat si pe placul tuturor.