Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Mancarea de morcovi cu perisoare este o mancare usoara, gustoasa si pe placul tuturor, inclusiv al copiilor.
Mancarea de muraturi etse o mancare de iarna, foarte gustoasa si usor de preparat, dar trebuie sa aveti grija la cat de sarate sunt muraturile.
Mancarea de vacuta cu prune trebuie sa o incercati pentru ca nu este doar apetisanta, dar se prepara usor si este pe placul tuturor.
Musacaua de vinete este o mancare foarte buna si gustoasa, pe care o puteti servi atat rece cat si calda, atat la micul dejun cat si la masa de pranz.
Muschiul de vita in cuib de spanac este un preparat cu care ii veti surprinde in mod placut pe toti invitatii.
Chiftelutele cu tarhon si sos de smantana sunt specifice zonei Ardealului si le puteti servi cu garnitura sa simple, alaturi de o salata de cruditati.
Ciolanul afumat cu fasole este delicios si aromat, pe placul tuturor.
Ciupercile umplute cu carne este un preparat traditional din Ardeal, foarte aromat si satios.
Gasca pe varza calita este o mancare ardeleneasca foarte gustoasa si satioasa.
Sarmalele ardelenesti sunt cele mai gustoase si aromate, dar trebuie sa aveti grija pentru sunt si cele mai grase.