Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Gasca salbatica la cuptor este o delicatesa culinara cu un gust aromat intens desavarsit.
Musacaua este un preparat dobrogean foarte gustos si aromat, pe care il puteti servi atat cald cat si rece.
Pilaful de crap trebuie sa il incercati pentru ca este satios, aromat si il puteti prepara din orice fel de peste doriti cu conditia sa nu aibe multe oase.
Pilaful de raci trebuie sa il incercati pentru ca este delicios, aromat si foarte usor de preparat.
Pulpa de berbec cu varza este o mancare foarte gustoasa si aromata, pe care o puteti prepara pentru un fel pricipal delicios.
Pulpa de berbec umpluta este un preparat cu care ii puteti oricand suprinde in mod placut pe cei dragi.
Pulpa de vita cu orez si masline este delicioasa, gustoasa si pe palcul tuturor, numai buna pentru un pranz satios si gustos.
Saramura dobrogeana este cea mai gustoasa si pe care o poate prepara chiar si incepatorii. Peste folosit poate fi preferatul dvs cu conditia sa fie peste de Dunare.
Scrumbia cu legume este o mancare plina de minerale si vitamine,fiind un preparat gustos si pe placul tuturor.
Tocanita de cega trebuie sa o incercati pentru numai in Dobogea veti intalni aceasta mancare delicioasa.