Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase
Cartofii umpluti cu branza si chimen sunt foarte gustosi, fiind un preparat banatean autentic.
Ciolanul de porc cu cartofi natur este un preparat banatean gustos si satios, perfect pentrumasa de pranz.
Ghiveciul de legume la cuptor este o mancare nemaipomenita in zilele de post, pentru ca este satioasa, aromata si foarte usor de preparat.
Iahnia de fasole cu gasca afumata este o mancare banateana foarte gustoasa si aromata.
Iepurele cu smantana este o mancare banateana foarte gustoasa, pe care o puteti prepara cu orice fel de carne de vanat.
Mancarea cu carne de porc si varza dulce este o mancare traditionala din Banat, foarte gustoasa si satioasa.
Aces pui umplutnu este doar gustos, dar este foarte aromat si usor de preparat.
Soriciul umplut este un preparat banatean, specific sarbatorilor de iarna, pe care il puteti prepara cu orice fel de umplutura doriti.
Tocana banateana cu carne si galuste este usor de preparat si foarte gustoasa.
Tocanita de trufandale este o mancare banateana de iarna, foarte gustoasa si apetisanta.