Mancaruri

Retete de mancaruri cu carne sau legume, fripturi, tocanite, sufleuri, preparate la cuptor, cu carne de porc, pui, vita, curcan, peste, miel sau alte ingrediente delicioase

Cele mai noi Retete

Cartofi umpluti cu branza si chimen

Cartofii umpluti cu branza si chimen sunt foarte gustosi, fiind un preparat banatean autentic.

30 min
4 servings

Ciolan de porc cu cartofi natur

Ciolanul de porc cu cartofi natur este un preparat banatean gustos si satios, perfect pentrumasa de pranz.

30 min
4 servings

Ghiveci de legume la cuptor

Ghiveciul de legume la cuptor este o mancare nemaipomenita in zilele de post, pentru ca este satioasa, aromata si foarte usor de preparat.

30 min
4 servings

Iahnie de fasole cu gasca afumata

Iahnia de fasole cu gasca afumata este o mancare banateana foarte gustoasa si aromata.

30 min
4 servings

Iepure cu smantana

Iepurele cu smantana este o mancare banateana foarte gustoasa, pe care o puteti prepara cu orice fel de carne de vanat.

30 min
4 servings

Mancare cu carne de porc si varza dulce

Mancarea cu carne de porc si varza dulce este o mancare traditionala din Banat, foarte gustoasa si satioasa.

30 min
4 servings

Pui umplut- varianta 3

Aces pui umplutnu este doar gustos, dar este foarte aromat si usor de preparat.

30 min
4 servings

Sorici umplut

Soriciul umplut este un preparat banatean, specific sarbatorilor de iarna, pe care il puteti prepara cu orice fel de umplutura doriti.

30 min
4 servings

Tocana banateana cu carne si galuste

Tocana banateana cu carne si galuste este usor de preparat si foarte gustoasa.

30 min
4 servings

Tocanita de trufandale

Tocanita de trufandale este o mancare banateana de iarna, foarte gustoasa si apetisanta.

30 min
4 servings