Panificatie

Retete pentru produse de panificatie

Cele mai noi Retete

Foietaj pentru lenesi

Aceasta metoda este denumita pentru lenesi, rapida sau sfaramata. Este una din variantele de preparare a foietajului, care presupune o preparare mai rapida dacat in cazul retetei clasice.

30 min
4 servings

Paine cu masline verzi si parmezan

Painea cu masline verzi si parmezan are o aroma unica care va va starni foamea indiferent de momentul zilei in care o preparati.

30 min
4 servings

Chec cu glazura de lamaie

Acest chec cu glazura de lamaie este deosebit, gratie gustului acrisor al siropului de lamaie, cu care este insiropat.Decorati cu felii glazurate de lamaie si linii de glazura de zahar.

30 min
4 servings

Colomba de Paste

Colomba de Paste este un preparat italienesc specific sarbatorilor de Paste, fiind un preparat foarte indragit de copii.

30 min
4 servings

Aluat de pizza- varianta 3

Acest aluat de pizza este foarte usor de preparat, iar daca va mai ramane dupa intinderea blaturilor, puteti prepara scovergi delicioase sau chifle in cutpor.

30 min
4 servings

Aluat dospit

Reteta pentru acest aluat dospit trebuie sa o retineti pentru ca este util in bucatarie. Din acest aluat puteti prepara blat de pizza, paine sau gogosi.

30 min
4 servings

Blat de pizza

Blatul de pizza se prepara foarte usor, si se poate folosi si la prepararea tartelor sarate.

30 min
4 servings

Aluat de pizza 8 minute la tigaie

Aluatul de pizza 8 minute la tigaie este un aluat fin si pufos, pe care il puteti pastra la congelator daca il preparati in cantitate mare.

30 min
4 servings

Aluat crocant de pizza

Aluatul crocant de pizza trebuie sa il incercati pentru ca este delicios si usor de preparat.

30 min
4 servings

Kuglof

Kuglof este un chec foarte aromat, pe care il puteti coace si in forma clasica de chec, pentru ca gustul este specific, nu forma.

30 min
4 servings