Retete pentru produse de panificatie
Aceasta metoda este denumita pentru lenesi, rapida sau sfaramata. Este una din variantele de preparare a foietajului, care presupune o preparare mai rapida dacat in cazul retetei clasice.
Painea cu masline verzi si parmezan are o aroma unica care va va starni foamea indiferent de momentul zilei in care o preparati.
Acest chec cu glazura de lamaie este deosebit, gratie gustului acrisor al siropului de lamaie, cu care este insiropat.Decorati cu felii glazurate de lamaie si linii de glazura de zahar.
Colomba de Paste este un preparat italienesc specific sarbatorilor de Paste, fiind un preparat foarte indragit de copii.
Acest aluat de pizza este foarte usor de preparat, iar daca va mai ramane dupa intinderea blaturilor, puteti prepara scovergi delicioase sau chifle in cutpor.
Reteta pentru acest aluat dospit trebuie sa o retineti pentru ca este util in bucatarie. Din acest aluat puteti prepara blat de pizza, paine sau gogosi.
Blatul de pizza se prepara foarte usor, si se poate folosi si la prepararea tartelor sarate.
Aluatul de pizza 8 minute la tigaie este un aluat fin si pufos, pe care il puteti pastra la congelator daca il preparati in cantitate mare.
Aluatul crocant de pizza trebuie sa il incercati pentru ca este delicios si usor de preparat.
Kuglof este un chec foarte aromat, pe care il puteti coace si in forma clasica de chec, pentru ca gustul este specific, nu forma.