Panificatie

Retete pentru produse de panificatie

Cele mai noi Retete

Paine cu masline si ceapa

Painea cu masline si ceapa este o paine aromata si gustoasa, pe care o puteti servi la preparatele de vita insotite de un pahar de vin.

30 min
4 servings

Panettone

Panettone este un dulce italian clasic, cu o textura usoara la mijloc intre cozonac si chec. In Italia, panettone se serveste cu o ceasca de ristretto sau un pahar de Moscato sau Marsala.

30 min
4 servings

Pandispan cu spuma de ou

Ouale si zaharul batute in spuma tare, cremoasa, in care apoi se incorporeaza prin rasturnare faina si untul topit formeaza un pandispan minunat, usor si pufos. aceasta este o baza versatila pentru o multime de checuri si deserturi.

30 min
4 servings

Chifle calde cu cruce

servite de obinei in Vinerea Mare, aceste chifle aromate au si un aspect placut, lucios, lipicios.Chifelel sun delisioase mai ales fierbinti, cu unt.

30 min
4 servings

Pandispanuri cremoase

Aceste sfaturi pentru obtinerea unor pandispanuri cremoase su aromate daca le veti urma veti obtine niste deserturi fantastice.

30 min
4 servings

Babka

Babka este o reteta traditionala poloneza de cozonac pascal, care sarbatoreste incheierea Postului Mare prin folosirea unui numar mare de oua.

30 min
4 servings

Paine de casa- varianta 2

Coptul painii de casa si, in secial, framantatul ei, sunt o experienta grozava si merita pe deplin timpul pe care li-l alocati.

30 min
4 servings

Chouquettes

Chouquettes sunt gogosele pufoase din aluat de ecleruri, presarate cu cristale de zahar pentru a deveni mai crocante, delicioase atat simple cat si umplute cu frisca batuta.

30 min
4 servings

Patrate cu migdale

De aceasta prajitura nu te saturi niciodata si o singura bucatica nu este nicioadata de ajuns. Fulgii crocanti de migdale care o decoreaza sunt in contrast cu pandispanul moale de dedesubt.

30 min
4 servings

Aluat nisipos pentru fursecuri

Aluatul nisipos pentru fursecuri este usor de preparat si are o gramada de intrebuintari. Din el puteti prepara biscuiti, fursecuri, baghete dar il puteti folosi si ca baza pentru o tarta frageda si aromata.

30 min
4 servings