Retete pentru produse de panificatie
Scutecele Domnului este un preparat specific sarbatorilor de Craciun, pe care unii oameni din Moldova il mai prepara si astazi.
Acest aluat de pateuri trebuie sa il retineti pentru ca din el se prepara pateuri dulci sau sarate delicioase.
Painea irlandeza cu bicarbonat este o paine dietetica, usor de preparat si foarte gustoasa.
Panforte este o specialitate italieneasca care se prepara mai ales in ocazii deoasebite.
Scovergile se prepara mai ales in zona ardealului, si pot avea diferite umpluturi.
Painea din faina de grau cu malai este o paine ardeleneasca foarte gustoasa si satioasa.
Ciabatta este o paine traditionala italieneasca, foarte aromata si gustoasa, pe care o puteti servi chiar si simpla la aperitiv, sau puteti prepara cu ea niste tartine delicioase.
Fougasse este o paine frantuzeasca, usor de preparat si aromata, pe care o puteti presara cu orice condiment doriti.
Cozonacul Bucovinean este delicios si aromat, perfect pentru sarbatorile de iarna, sau de ce nu, il puteti prepara ori de cate ori doriti un desert gustos.
Bolovanul de faina este un desert specific din Maramures, foarte gustos si apreciat.