Retete pentru produse de patiserie
Cornuletele cu gem si nuci trebuie sa le preparati pentru ca sunt foarte aromate si fragede, numai bune la desert sau la o ceasca de cafea.
Mini gogosile insiropate sunt numai bune la petrecerile cu multi copii, pentru ca sunt delicioase, apetisante si se prepara si foarte usor.
Melcii glazurati fac parte din bucataria daneza, dar daca ii veti gusta macar, veti fi surprinsa de cat de aromati pot fi.
Rulourile cu mere trebuie sa le incercati pentru ca se prepara usor, iar copii sunt fascinati de combinatia mere cu scortisoara.
Suberekul dobrogean este foarte bun si gustos, perfect pentru un mic dejun satios.
Papanasii cu fructe trebuie sa ii preparati pentru ca sunt deliciosi, sanatosi, numai buni la micul dejun.
Pasca cu branza si smantana trebuie sa o incercati fie la masa de Paste sau ori de cate ori doriti ceva gustos si aromat.
Cuiburile cu piersici trebuie sa le incercati pentru ca sunt numai bune la micul dejun, chiar si reci.
Castagnolele cu lichior de cafea sunt de fapt niste gogosele aromate, dulci si gustoase, pe placul tuturor.
Gogoselele de amidon se servesc simple pudrate cu zahar, glazurate sau umplute cu gem sau difertite creme.