Retete pentru produse de patiserie
Papanasii fierti muntenesti sunt foarte buni si gustosi, si ii puteti servi atat la desert cat si la micul dejun sau la gustare.
Papanasii moldovenesti trebuie sa ii incercati pentru ca sunt foarte gustosi cu smantana si dulceata.
Pasca cu smantana este un preparat specific sarbatorii de Paste, foarte aromata si gustoasa.
Hateganele cu chimen sau rozmarin sunt delicioase, aromate si foarte usor de preparat, fiind mai fragede daca le serviti a doua zi.
Langosii a la Cluj sunt un fel de gogosi foarte gustoase si apetisante, pe care trebuie sa le incercati.
Pasca de Paste este un preparat care nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste.
Baclavaua este un preparat turcesc foarte gustos si aromat, al carui gust este si mai intens daca este tinuta la frigider o noapte.
Pasteis de nata sunt niste prajiturele-aperitiv delicioase si foarte aromate, care vor fi cu siguranta pe placul tuturor.
Semilunile cu migdale trebuie sa le incercati pentru ca sunt aromate si gustoase atat calde cat si reci.
Fursecurile limbi de pisica sunt foarte gustoase si trebuie sa le incercati pentru ca sunt aromate si usor de preparat.