Patiserie

Retete pentru produse de patiserie

Cele mai noi Retete

Baba cu rom

Baba cu rom sunt prajiturele clasice, cu drojdie, insiropate pana devin lucioase si lipicioase. Baba se servesc de regula cu fructe proaspete, precum zmeura.

30 min
4 servings

Smaren Bucovinean

Smarenul Bucovinean trebuie sa il incercati pentru un desert foarte indragit de copii.

30 min
4 servings

Branzoaice

Branzoaicele sunt delicioase, iar umplutura lor poate fi imbunatatita adaugand marar sau stafide.

30 min
4 servings

Minciunele- varianta 3

Minciunelele sunt gogosele dobrogene delicioase, aromate si pe placul tuturor.

30 min
4 servings

Madlene

Madlenele sunt niste fursecuri perfecte pentru un mic dejun sau o gustare, ele fiind dulci si aromate.

30 min
4 servings

Stelute din pandispan

Stelutele din pandispan trebuie sa le incercati pentru ca sunt atat de finute si delicate incat le puteti servi atat la desert cat si la cafea.

30 min
4 servings

Briose-Fluture

Briosele-Fluture sunt preferatele copiilor deoarece arata frumos si sunt delicioase.

30 min
4 servings

Prajitura bretona cu unt

Prajitura bretona cu unt este o prajitura savuroasa, cu o textura sfaramicioasa. Serviti prajitura cu fructe proaspete sau din compot pentru a evidentia aromele delicate.

30 min
4 servings

Pateuri cu visine si migdale

Pateurile cu visine si migdale sunt o versiune mai sofisticata a pateurilor daneze, beneficiind de gustul acrisor al visinelor, in contrast cu untul si miezul de martipan topit.

30 min
4 servings

Chec Battenberg

Checul Battenberg este un desert in forma de tabla de sah cu invelisul subtire, foarte aromat si gustos.

30 min
4 servings