Varza de Cluj umpluta cu carne de vita este un preparat complicat pe care trebuie sa il incercati daca veti avea ocazia.
Prazul umplut cu carne de vita este genul de mancare pe care o puteti prepara ori de cate ori aveti multi invitati la masa. Avantajul acestui fel de mancare este ca este foarte gustos si rece.
O reteta filipineza autentica, rosiile umplute cu carne de vita constituie un preparat complet, care poate fi servit la ocazii drept fel principal, la fel cu obisnuim noi, romanii, sa servim ardeii umpluti traditionali.
Anghinarea umplute cu carne de vita este un fel de mancare care se poate servit atat ca fel principal cat si ca aperitiv sau gustare rece.
Guliile umplute cu carne de vita este un preparat pe care trebuie sa il savurati. Daca veti gusta guliile umplute cu carne recei veti vedea cum aromele sunt mult mai intense.
Telina umpluta cu carne de vita este un preparat pe are il puteti prepara si cu carne de curcan sau pui, avand insa grija ca telina se fierbe destul de greu.
Chiftelutele moldovenesti cu smantana trebuie sa le incercati, deoarece gustul sosului de smanatana moldovenesc nu il veti intalni in alta parte.
Ardeii grasi umpluti cu carne sunt un preparat pe care ii puteti prepara vara cand este sezonul ardeilor aromati. Carnea folosita poate fi si de curcan sau pui, iar cratita se poate fierbe si pe aragaz, la foc mediu.
Parjoalele sau chiftelele din carne de vita se pot servi atat ca aperitiv, fel principal sau ca punct de pornire spre un alt fel de mancare precum paste cu sos, sau pur si simplu se prepara un sos de rosu usor picant.
Ghiveciul cu carne de vita este un fel de mancare delicios mai ales daca este servit vara, rece.