Cotletele de vitel cu smantana sunt foarte gustoase si aromate, mai ales daca se adauga si cateva boabe de piper verde pentru a accentua aroma carnii fragede.
Cotletele de vitel moldovenesti trebuie sa le incercati si dvs deoarece sunt delicioase, si pline de vitamine.
Cotletele de vitel in branza rasa sunt delicioase daca se servesc vara, reci pentru a surplinde din plin aroma carnii de vitel.
Cotletele de vitel la gratar va pot garanta succesul la o masa alaturi de cei dragi. Aceste cotlete delicioase le puteti prepara si atunci cand mergeti cu cei dragi la picnic.
Friptura de vitel la tava este genul de preparat pe care merita sa il preparati ori de cate ori doriti sa impresionati pe cei dragi cu calitatile dvs de bucatareasa.
Escalopul de vitel este un preparat rapid pe care il puteti prepara ori de cate ori aveti invitati neasteptati si pe care doriti sa ii surprindeti cu ceva bun.
Escalopul de vitel cu sos tomat si ciuperci este un preparat dobrogean pe care daca il veti gusta o data va va surprinde prin gustul si aroma lui.
Ficatul de vitel sote este un preparat aromat, fin, pe care trebuie sa il preparati si dvs . Ficatul de vitel sote se poate consuma, dupa preferinta, cu felii de ardei rosii chilli, pentru un plus de gust si aroma.
Tuslamaua este un preparat din burta de vita care se prepara in special in partea de sud-est a tarii. Tuslamaua are insa puternice influente tucercesti, la fel ca si ciulamaua si se inrudeste desigur cu ciorba de burta. Caracteristica tuslamalei este sosu
Bitfecul ardelenesc de vitel este diferit prin faptul ca se prepara la cuptor cu ceapa si cu sos. Trebuie sa il incercati si dvs!