Dulceata de smochine este o dulceata aromata si foarte gustoasa. Fie ca este servita pe paine sau la prepararea dulciurilor, este delicioasa...
Dulceata de pepene galben este foarte parfumata si delicioasa, fiind poate cea mai apreciata dulceata.
Gemul de mere si dovleac este foarte aromat si usor de preparat fiind ideal la prepararea prajiturilor pe baza de gem.
Cidrul de mere este foarte bun mai ales daca il serviti cald cu mirodenii sau feliute subtiri de lamaie.
Nectarul de piersici este cel mai natural suc posibil, fiind un deliciu in zilele geroase de iarna.
Nectarul de prune este foarte aromat si gustos. Este indicat atat ca desert cat si ca remediu terapeutic in anumite cure si regimuri.
Dulceata de gogonele este o dulceata aromata, delicioasa, care va va surprinde prin aroma delicata si al gustului delicios.
Gemul de sfecla rosie este un preparat foarte aromat pe care cu siguranta il veti prepara si dvs, si va asigur ca veti fi placut surprinsi.
Dulceata de castraveti este un preparat pe care ar trebui sa il incercati si dvs fie macar o data...
Legume siciliene la borcan se prepara pentru a le servi ca garnitura la friptura preferata.