Cosuletele cu pastrav si legume sunt de mare efect, ele avand marele avantaj ca umplutura poate fi de fiecare data alta, indiferent ca e dulce sau sarata.
Rulourile de pastrav cu vinete este un preparat care nu poate lipsi de pe masa de Revelion.
Fileul de somon in aluat este un preparat delicios, rafinat, elegant si sofisticat in acelasi timp.
Toba de porc este un preparat traditional de Craciun, care nu poate lipsi indiferent ca aveti invitati sau nu.
Sangeretele este o delicatesa de porc specifica Craciunului, pe acre trebuie sa o incercati deoarece este aromata si foarte gustoasa.
Jambonul de porc este un aperitiv delicios, aromat pe care il putem servi ca atare sau il putem folosi la prepararea multor feluri de mancare.
Kaizerul este o specialitate de porc pe care trebuie sa o incercati sa o preparati si dvs deoarece este gustoasa si foarte aromata.
Carnatii proaspeti sunt un preparat traditional de Craciun care nu poate lipsi. Carnatii pot fi numai de porc sau pot avea in compozitie si carne de vita sau oaie.
Sunculita fiarta in bere este reteta perfecta pentru un preparat delicios si aromat pe care il puteti servi atat ca aperitiv cat si ca friptura.
Caltabosul este foarte gustos si de nelipsit de pe masa de Craciun fiind un preparat delicios si gustos.