Carnatii banateni desi sunt picanti sunt foarte gustosi, ei fiind deliciosi atat in mancare cat si ca friptura.
Rasolul condimentat este un preparat pe care ar trebui sa il incercati deoarece este delicios si foarte aromat.
Fleica pe pat de legume este un preparat specific iernii pe care il puteti prepara chiar si de Craciun.
Sarmalele cu costita sunt de nelipsit pe masa de Craciun si parca in nici o alta ocazie nu au acea aroma ca in ziua de Craciun!
Painea de casa este o delicatesa intalnita din ce in ce mai rar, dar este delicioasa si foarte aromata.
Gaina umpluta este un preparat pe cat de spectaculos, pe atat de usor de preparat.
Sufleul de dovlecei este reteta ideala pentru o gustare pe fuga sau pentru un pranz delicios dar plin de vitamine.
Pulpa de curcan marinata etse un preparat delicios, aromat si usor de preparat, fiind in acelasi timp specific mesei de Revelion.
Cozonacul cu umplutura de mac este un desert aromat specific sarbatorilor de iarna, care nu poate lipsi de pe masa de Craciun,
Prajitura cu scortisoara este o prajitura aromata foarte gustoasa si dulce, pe care o puteti prepara cu orice ocazie.