Chiftelele de hribi sunt delcioase si satioase, fiind un preparat de post foarte des intalnit in bucataria munteneasca.
Chiftelele de fasole boabe sunt apetisante si economice, fiind mult mai aromate daca se consuma reci.
Chiftelele de legume in amestec nu numai ca sunt gustoase dar sunt si dietetice si pline de vitamine.
Chiftelele de praz sunt delicioase si satioase, fiind mult mai aromate daca sunt servite reci.
Chiftelele de linte sunt aperitivul perfect in zilele de post cand doriti sa impresionati invitatii.
Chiftelele de spanac sunt foarte gustoase si pline de vitamine, fiind indicate mai ales copiilor si persoanelor care au carente de fier.
Chiftelele de varza este un aperitiv delicios si satios pe care il puteti servi chiar si ca fel principal, la masa de pranz.
Chiftelele de vinete sunt perfecte pentru aperitiv la mesele alaturi de cei dragi.
Ciupercile cu palarie adanca umplute la cuptor sunt foarte gustoase si pot fi servite ca aperitiv, garnitura sau ca fel principal.
Ciupercile fripte cu sos de rosii sunt delicioase, apetisante si foarte usor de preparat.