Dovleceii cu orez sunt satiosi si gustosi, fiind poate mult mai aromati daca ii serviti reci.
Dovleceii cu suc de rosii este un preparat de post care este mai aromat daca il serviti rece, a doua zi, alaturi de o salata de muraturi asortate.
Dovleceii pane sunt foarte gustosi si aromati, mai ales daca alaturi aveti si putin sos de smanatana cu usturoi si marar.
Fasolea batuta este un aperitiv satios si economic, pe care il puteti prepara ori de cate ori doriti un preparat usor si delicios.
Fasolea icre este plina de fibre si este delicioasa si satioasa, perfecta pentru zilele de post din an.
Spuma de fasole boabe este un aperitv rapid si satios, perfect pentru zilele de post.
Guliile pane este un preparat foarte aromat, pe care il puteti servi si ca garnitura.
Hribii pane sunt deliciosi si plini de vitamine, ideali in zilele de post.
Hribii picanti trebuie sa ii incercati deoarece sunt foarte gustosi si aromati.
Hribii prajiti sunt deliciosi atat ca aperitiv cat si ca garnitura alaturi de friptura preferata.