Ce poate fi mai delicios toamna decat o tarta aromata cu pere.Ceea ce este foarte senzational la aceste desert , este ca nu are zahar adaugat, in afara de cel vanilat,dulceata fiind oferita de perele aromate.
Tarta cu gem de gutui poate fi, cu siguranta, desetul preferat daca tineti post sau sunteti la regim.Gustul aromat al gutuilor va face sa preparati aceste desert chiar si in zilele de sarbatoare.
Aceasta tarta se poate face cu orice fruct de padure.Blatul iese pufos, chiar daca la ingrediente nu regasim praful de copt cu care suntem obisnuiti in general la blaturi. El creste foarte frumos umplutura cu afine oferind un gust dulce-acrisor delicios!
Orice desert care contine mar si scortisoara binedispune pe oricine.Toamna trebuie sa profitam de merele delicioase si super aromate.Tarta cu mere este excelenta pentru intreaga familie, pentru impresionat musafirii sau de dus ceva dulce la prieteni.
Tarta cu ananas este un dulce rapid, aromat si usor de preparat. Este prajitura perfecta pentru o dupa-amiaza in familie, alaturi de cei dragi. In plus miroase a Craciun si este o reteta care poate deveni desertul de week-end al familiei.
Aceasta tarta delicoasa de venilie cu bezea poate fi un deliciu in zilele de post.Aroma fina de vanilie, in combinatie cu aciditatea citricelor va face ca acest desert sa va cucereasca pe deplin.
Tarta cu branza si capsune este o tarta de sezon, pe care o apreciaza toata lumea indiferent de varsta.Spumoasa, racoritoare si cu un aspect excelent,este buna si pentru cei care nu prea vor sa se ingrase si este apreciata si de copii.
Tarta cu lamaie si bezea este o tarta dulce-acrisoara care poate fi servita fie calda fie rece ea avand arome mult mai puternice daca o tineti peste noapte in frigider.
Reteta de placinta picanta este una din retetele clasice reinventate, cu care puteti sa ve surprindeti familia la un pranz.Efectul e si mai puternic daca veti servi alaturi si o salata de cruditati.
Reteta de cartofi umpluti la cuptor este foarte buna si pe deasupra este foarte adaptabila pentru ca se poate face cu toate "resturile" de prin frigider.Pentru un plus de aroma puteti pune peste ei cand ii scoateti din cuptor o felie de bacon.