Muschiul de caprioara la frigare este un preparat vanatoresc pe care trebuie sa il incercati ori de cate ori aveti ocazia.
Ochiurile in cartofi este preparatul perfect pentru o gustare satioasa de dupa-amiaza, fiind la fel de gustoasa si cald si rece.
Papricasul cu galuste de faina este o mancare ungureasca satioasa si foarte aromata.
Pasteta cu cascaval este un pate-aperitiv pe care il puteti servi atat la micul dejun cat si la felul principal cald sau rece.
Pateul din carne de iepure este un aperitiv vanatoresc, aromat satios si foarte rafinat.
Placinta cu varza este o placinta aperitiv gustoasa si foarte aromata, care se poate consuma atat calda cat si rece.
Placintelele cu ciuperci sunt fara doar si poate perfecte pentru o gustare de dupa-amiaza.
Racii in sos de vin este un preparat gustos, apetisant si foarte aromat.
Racii cu maioneza sunt foarte gustosi si aromat fiind un preparat pescaresc apetisant.
Ragout din carne de mistret este un preparat delicios si apetisant, pe care trebuie sa il incercati ori de cate ori aveti ocazia.